Glad Pâsk

Oj, oj, oj vad tiden gâr fort när man har roligt, som man säger...
Har varit fullbokad av jobb och aktiviteter den senaste tiden. Har knappt rört datorn i annat syfte än jobb. Vi har haft en utställning pâ Paris Charles de Gaulle international airport med vâra produkter. Före det skulle den nya reklamfilmen bli klar och vi har haft flera fotoshootings bâde i studio och utomhus. Har jobbat med den blivande hemsidan och med en massa andra förberedelser inför presentationen pâ de olika flygplatserna i Parisregion. Den första utställningen gick bra och det var mânga besökare som provade produkterna. Nu blir det att ladda upp till tvâ andra sedan kan vi pusta ut lite innan vi fotsätter vâran jakt pâ nya kunder.

Eftersom jag varit "offline" vad gäller bloggning har jag inte heller varken läst bloggar eller skrivit pâ min egen och sâ kikar man in och fâr se att det kommentarats i massor. Alltid roligt, tack för det!

Här är ett litet urval av foton med vad vi gjort den senaste tiden. Fotona som fotografen tagit visar jag kanske upp senare eftersom fotografen fortfarande har alla rättigheter än sâ länge.


Fotografering utomhus och pâ flygplatsen varvat med stora mängder kaffe. Ett besök pâ Applestore Paris för att byta ett batteri till Mac'en. Riktigt bra service, batteriet express-skickades frân Dublin och fanns att hämtas morgonen efter.


Ett typiskt morgon-Paris med stress och varuleveranser. Snygg ny-modern arkitektur kontrar gammal. En snabblunch i sköna fotöljer.


Installering och utställning pâ Charles de Gaulle Airport.


Ett besök hos släktingar till mannen för att se om den lilla växt och det hade hon! Regnbâgen kommer och gâr om dagarna dâ vädret växlar mellan regn och sol. Träden blommar!

Nu är det pâsk och det kommer firas med att ta det lugnt tillsammans med vänner och släkt. Det kan vi behöva efter en hektisk tid. Kör en repris pâ pâskkortet som jag tog förra âret och önskar er en trevlig helg!





RSS 2.0