R.I.P...

Förlât mig kära ni att jag âterigen har varit sâ dâlig pâ att uppdatera. Mitt liv har förtillfället varit fullt av saker att göra sâ att sitta framför datorn i rent nöjessyfte har det inte funnits tid till. Mycket jobb med och utanför företaget, sol och sjukdom är nâgra av anledningarna. Jag börjar att mâ bättre (dvs jag sov inte hela dagen igâr som jag gjort det senaste) och om mindre en en vecka kommer mor min pâ besök. Dâ gäller det att vara i toppform och lägga jobb och andra mâsten ât sidan i en vecka!

Under tiden som jag har hâllit mig frânvarande här pâ bloggen har det ju hänt en del. Som alla vet avled ju Michael Jackson för snart en vecka sedan. En barndoms idol som var en riktig artist,en kung musikaliskt och dansmässigt med musikvideos gjorda som filmer eller med ett budskap. Han fick inte ens pâbörja sin sista turné. Michael Jackson har (enligt mig) inte gjort en enda dâlig lât genom tiderna. Fredagen den 26 juni hölls det en minnescermoni vid Notre-Dame de Paris för att hedra denna stora artist som det för mânga av oss kom som en chock att han somnat in. Det var med blandade känslor som folk tagit sig dit. Mânga gick omkring med levande ljus i händerna, en del grät och en del dansade. Barer i Paris som spelade Michaels lâtar var fullsatta och folk flockades utanför sâ polisen fick stänga av gatorna runt omkring.

Pâ lördagen var jag och mannen pâ club med nâgra vänner. Cluben hyllade Michael genom att spela hans lâtar och musikvideos. Pâ söndagen den 28 juni hölls det ännu en cermoni under Eiffeltornet. Denna var mer som en hyllning med fler leenden. DJ:s spelade Michaels lâtar och folk dansade och sjöng. En del uppträdde med moonwalk och var utklädda till Michael.
Jag hoppas att Michael blir ihâgkommen för den artist han faktikt var och att de skandaler som uppstâtt i hans liv äntligen kan läggas pâ hyllan. Jag undrar om han verkligen avlidit vid sâ ung âlder om han behandlats annorlunda?
Michael Jackson var en artist som levt genom flera generationer frân start med The Jackson five, till att utvecklas solo och bli en världsartist. R.I.P. Michael Jackson!


Till minne av Michael Jackson, Notre-Dame de Paris






Hyllning till Michael Jackson under Eiffeltornet





RSS 2.0