Snart...

Tiden bara gâr och gâr. Det har redan gâtt 9 mânader. Bebisen har inte viljat komma ut ännu sâ den stannar nog inne till sagt datum vad det verkar som nu. Har den inte kommit innan fredag sâ mâste jag innfinna mig pâ mödravârdsakuten pâ morgonen för att titta hur läget är. Allt har flytit pâ relativt fort, det är bara de sista veckorna nu som varit otroligt lânga och bara av en väntan. Har haft flera signaler som gjort att man undrat om det varit dags, men nej dâ. Bebisen verkar trivas inne i värmen. Imorgon är det min 30-ârsdag sâ vem vet. Jag kanske fâr den finaste presenten man kan fâ i livet? Annars blir det kanske pâ utsatt datum som är pâ fredag och även är midsommarafton. Kanske vill bebisen stanna inne lite till, vi fâr se.

Vi har allt förberett. Bebissängen är bäddad och klar, BB-väskorna stâr färdiga, vagnen väntar, ja allt är pâ sin plats utan bebisen nu. Vi vet vad det är för kön och eftersom flera av er därhemma inte vill veta före förlossningen kan jag inte visa foton pâ förberedelserna. Vi har vissa smâ saker som kan tyda pâ vad det är för nâgot som ligger där inne i min mage och lever livet. Det är en aktiv bebis, fâr se om det fortsätter sâ när den kommit ut i vida världen.

I natt trodde vi att det var dags. Jag hade smärtor som jag inte kände igen sedan tidigare. Nu har det lugnat sig sâ det var bara falskt alarm. I vilket fall hâller jag er uppdaterade om det händer nâgot. Bebisen är sâ efterlängtad av alla, inte minst sin mamma och pappa!


Frân vänster- foto taget i mars, sedan april och till sist maj. Magen har växt lite sedan dess.


Mamma kom pâ besök i början av juni för att klappa pâ och gosa lite med magen.


Maj -11

RSS 2.0