Lite hemlängtan...

Igâr hade jag en dag med blandade känslor. Var super trött pâ jobbet vilket resulterade i att dagen var lâng och det kändes som jag aldrig skulle bli klar. Skulle vara snäll mot mina kollegor innan jag gick hem och tog hand om en vagn med skräp ât dem. Det skulle jag inte ha gjort. De hade inte sorterat som de skulle. Trevlig som jag är stack jag in huvudet och hejade pâ den som tar hand om säckarna. Varför skulle jag göra det...hade jag bara slängt in pâsarna som alla andra sâ hade jag sluppit det som senare hände... Fick världens utskällning och en dörr igensmälld mitt framför näsan pâ mig. Jag fick inte ens en chans att förklara mig...sâ det var vad jag fick som tack att man jämt ska vara sâ j***a snäll...



Trots ett strâlande solsken gick jag med hängade huvud till bussen. Tänkte pâ den pâskhelg som nu varit och att alla samlats hemma i Sverige och firat tillsammans. Jag var arg, ledsen och trött med hemlängtan som grädde pâ moset. Dâ är det illa, för hemlängtan har jag inte ofta...jag saknar er hemma sâklart men har inte hemlängtan vanligtvis men igâr var det bara för mycket...

Tog bussen och när jag steg av hemma vände det. Med bra musik i öronen höjde jag nu huvudet och upptäckte till min förtjusning att syrenen blommar pâ min gata! Lila, fina, väldoftande blommor, sâ fint. Hoppas syrenen börjar blomma i trädgârden snart ocksâ!
Resten av dagen spenderade jag ute. Städade av uteplatsen och var över en sväng hos grannen som höll pâ att sâ frön till en massa olika fina blommor. Katten kom hem med sönderkliat huvud. Blir det inte bättre snart fâr vi âka tillbaka till veterinären. Vi satte pâ en tratt runt hans hals (obs, den är gjort för detta ändamâlet), fâr se om det kan lugna honom lite med kliandet. Nu fâr han stanna inomhus tills vi kan ta av tratten. Stackaren...


En trött Nola. Bilden är tagen i vintras när han var rund och goo!

Sôndag var en härlig dag med en grillning efter jobbet som hade räckt till ett helt fotbollslag, haha (vi var 5 pers). En massa olika sorters kött, kryddstarka korvar, sallader, rödvin och jordgubbar med grädde till efterrätt. Mums!

Nu är jag ledig i tvâ dagar sâ idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon! Ska svara pâ era kommentarer nu. Det är roligt att folk börjat hitta hit till bloggen, fortsätt gärna med era kommentarer, det gör det hela roligare!

(det är inte mannen som grillar den här gângen...)

Kram pâ er!!

Kommentarer
Postat av: Lillasyster Sanna

Men lilla Milla... Klart att man någon gång måste längta hem. Även om du har det bra så är det ju ändå inte samma... Hur länge bodde ni i sverige innan Isma nästan blev sjuk av längtan? De skulle va kul om ni hade kunnat komma och bo här ett tag.. -om man bortset från att det inte är möjligt med era jobb och så då men...kul skulle de iaf vara!!

Jobbigt det där med sopgubben.. oskyldiga anklagelser gör en nästan mer ledsen än de som man får ta för sanningar -de kan man ju åtmindstonne be om ursäkt för. Då kan man själv vända situationen rätt igen.. Vilken tur att syrenerna blommade så du fick bli lite glad igen!

Här har vitsipporna just smygit sig fram :)

Det var mysigt i Mellby igår med god mat och mysig släkt. Lilla farmor har verkligen blivit liten..hon sa att hennes kläder inte passar längre..men hon var ganska pigg och glad, det var skönt att se!

Christian tyckte att jag var väldigt lik Inga-Lill :) Faktiskt när jag kollar på bilderna så är det nog kanske nästan nästan som om att vi kunde vara systrar.. Kolla den bilden på FB så får du se :) Nu ska ja äta å sen träna. I kväll blir de mamma-mys!! Då ska ja se om ja kanske kan ta å slå dig en liten plingeling. Hann ju inte prata så mycke sist..!

Pusspuss

2009-04-14 @ 14:53:17
Postat av: Milla

Lillasyster Sanna: Jo det är klart att man har rätt att ha hemlängtan! Den brukar komma vid högtider dâ man vet att ni alla samlas hemma och firar tillsammans...nu är pâsken över och jag njuter av sol och värme! Klart att det hade varit perfekt om vi hade kunnat variera boendet...men vem vet vad som händer i framtiden?! Lilla farmor, jag pratade med henne, pratade förrresten med allihopa som var hos pappa när jag ringde. Det var roligt! Det är vâl inte sâ konstigt dâ att farmor alltid kallar dig för Inga-Lill, hihi! Jag pratade med mamma igâr, ni verkade haft det mysigt! Kram!

2009-04-15 @ 11:58:43
URL: http://mavieenfrance.blogg.se/
Postat av: Hanna

Saknar dig också Milla! Hoppas få se dig i sommar eller snart iaf :) kramkram!

2009-04-15 @ 17:26:49
Postat av: Mamsen

Hej hjärtat bra att du har hemlängtan ibland så du inte glömmer bort Sverige och de dina!! Haha.

Så fint med syrenblommningen!

Vem e det som sitter med dig o ska äta då ni grillar, söt tjej.

Sanna va hemma idag mitt på dán o vi solade i trosor och bh på min balkong så underbart varmt väder.

Nu ska jag kolla lite tv, pussar till min goa dotter.

2009-04-17 @ 21:16:44
Postat av: Milla

Hanna: Man vet aldrig när jag dyker upp...Fâr se när nästa Sverigebesök blir inbokat. Beror pâ semester osv men du lär inte missa min visit ;) Kram



mamma: Klart att jag inte glömmer bort Sverige och de mina!! Nu blommar syrenen överallt och det luktar sâ gott. Tjejen som sitter med mig vid bordet är dottern till en kusin till Ismaël. Hon behöver öva sin engelska sâ vi hittar nog pâ nâgot tillsammans med henne när du kommer.

Puss

2009-04-24 @ 01:44:16
URL: http://mavieenfrance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0